• Meny
  • Meny

De bedste udesteder i London – grønne parker og blomstrende haver

London er en storby med charme i dets indre skønhed i gaderne og de mange behagelige britiske finesser, der findes rundt i storbyen, men London er også byen med de bedste udesteder, hvor de grønne åndehuller finder ro og charme i Londons mange smukke parker, der ligger rundt i den store storby.

Disse parker i London kommer i alle slags størrelser, og de er til at finde stort set overalt man kigger rundt i London. Fra små finurlige grønne kroge til gigantiske grønne områder med søer, skovareal og plads til alle. Hvor end du går, er der god chance for at finde et pusterum i disse forskellige parker i London væk fra menneskemylder og storby osen, og danner en dejlig ramme for London som storby og grøn by.

Store parker med charme og hyggelig atmosfære

Hvis du en dag skal finde ro på din rejse i London, er der forskellige parker, man kan besøge for at opnå dette. En af de klassiske og oplagte parker at besøge på din tur er Hyde Park og Kensington Gardens. Disse to parker er to gode steder at slappe af og nyde en solskinsdag. Parkerne byder på kunst i de små afkroge, men også mulighed for aktiviteter som løb i skovområderne eller roning i sommerperioden i de smukke søer, parkerne smelter sammen med. Disse parker er også gode til helt almindelig afslapning med smuk natur, fuglekvidren og picnic-ture med store solbriller og madpakker fra Londons køkken.

Rammen for London

Londons parker og haver danner en rolig og dejlig atmosfære og er med til at fuldende følelsen af at være i London og den britiske atmosfære. Det er ikke kun Big Ben, Tower of London og Tate Modern, der har noget at byde på til forståelsen af, hvad London er. Parkerne og haverne har i den grad lige så stor betydning for oplevelsen af, hvad der er britisk og hvordan man opnår den fuldendte følelse af at være i London.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *