• Meny
  • Meny
Cruise London på Themsen: rejse

Cruise i London på Themsen

Der er rigtig mange spændende ting at lave i den britiske hovedstad, men ønsker du at udforske byen fra søsiden, bør du prøve et cruise i London på Themsen. Her flyder du roligt på en skøn båd mellem Londons bydele og får en helt unik oplevelse af den store by.

I artiklen her guider vi til, hvordan du får den bedste bådtur i London, og vi forklarer om alt det praktiske lige fra vigtig information til mulighed for rabat på cruise i London på Themsen.

Cruise i London på Themsen – kort fortalt

Cruise London på Themsen

Et bådcruise i London på Themsen giver dig en spændende og anderledes måde at opleve byen på, hvor du slipper for at trave fødderne ømme fra den ene ende af byen til den anden.

I stedet går du ombord på en flot båd, der sejler dig via floden Themsen fra sted til sted. Her kan du bare slappe af og nyde turen, mens du indtager byen på roligste vis.

Disse bådture i London er meget populære, så derfor kan det være en god ide at skaffe sig en billet til cruise i London på Themsen på forhånd. Det kan du med fordel gøre hos Get Your Guide, hvor du kan få rabat på cruise i London på Themsen.

Med Get Your Guide til cruise i London på Themsen kommer du derfor hurtigt med ud at sejle uden besvær og bøvl, og du kan få en smuk og oplevelsesrig tur. Bestil billetter her

London cruise på Themsen

Bådene sejler fra Westminster Pier i centrum af byen til Greenwich Pier med en rute, der går forbi Embankment Pier, Festival Pier, Bankside Pier og Tower Bridge Quay. Turen tager omkring 40-60 minutter, og hvis du ønsker det, kan du også komme med tilbage igen.

Når du ankommer til Greenwich Pier, der også kaldes for det maritime London, er du helt tæt på mange spændende maritime attraktioner, som ellers kan være lidt svære at nå ud til normalt, idet de ligger lidt uden for centrum.

Det tæller blandt andet Cutty Sark, National Maritime Museum og Old Royal Naval College samt Queens House, Fan Museum og Greenwich Market.

Dit cruise i London på Themsen foregår på en af de store både med mange faciliteter. Det inkluderer blandt andet indendørs opvarmning, åbne dæk og en cafe (der dog som oftest kun har åbent i weekenderne).

Mens båden sejler roligt ned ad Themsen, vil du kunne opleve intet mindre end 53 af byens vigtige højdepunkter som for eksempel Tower Bridge, Houses of Parliament, London Eye, St. Paul’s Cathedral, the Shard og the Tower of London.

Vil du gerne have lidt mere information omkring alle de seværdigheder, du sejler forbi, kan du benytte dig af bådens audio-guide, som kommer på mange sprog, inklusiv engelsk, tysk, fransk og spansk.

Derfor skal du prøve et Cruise i London på Themsen – helt kort

Derfor skal du prøve et Cruise i London på Themsen

Et cruise i London på Themsen er en unik måde at opleve byen på, og her kan du hvile fødderne og bare slappe af, mens du indtager den britiske hovedstad.

Du får mulighed for at se mange af Londons mest kendte attraktioner, mens du sejler.

Cruise i London på Themsen – praktisk information

London cruise på Thames: vejr og tips

Der er et par ting, der er gode at vide, før du købet billet til et cruise i London på Themsen. Her lister vi de vigtigste, så du kan få det bedste ud af dit bådcruise i London:

Priser: Sejlprisen på en enkeltvejsbillet ligger på 14 pund uden rabat på cruise i London på Themsen for voksne. En returbillet koster 18,50 pund. For børn og unge under 18 år er prisen 9 pund for en enkelt billet, og 12 pund for en returbillet.

Pensionister sejler for 10 pund én vej og betaler 13,50 pund for en returbillet. Med Get Your Guide Cruise i London på Themsen kan du også få rabat. Bestil billetter her

Tjek vejret: Cruisebådene på Themsen sejler i al slags vejr, men fornøjelsen kan være større i tørvejr. Omvendt kan et cruise i regnvejr være en god måde at få en oplevelse på, selvom det regner. Og det gør det tit i London.

Tag gode sko på: Der kan godt blive glat ombord på en båd, så husk de gode sko, der står godt fast.

Billettype: Find ud af på forhånd, om du ønsker kun at sejle én vej, eller om du gerne vil med tilbage igen. Ønsker du en enkeltbillet, kan du benytte dig af offentlig transport som National Rail Services eller Docklands Light Railway for at komme ind til centrum igen.

Ingen søsyge: Cruisebådene i London på Themsen er meget solidt byggede, så selvom du har let til søsyge, behøver du ikke frygte en ubehagelig tur. Generelt ligger de nemlig meget roligt i vandet. Har du brug for det, kan det være muligt at stå af ved stoppene undervejs.

Cruise i London på Themsen – fakta til, når du skal med ud at sejle første gang

Westminster Pier cruise London

Et bådcruise i London på Themsen er en spændende maritim oplevelse for både børn og voksne, og før du sejler med for første gang, får du lige det korte overblik over de vigtigste fakta:

Afgangs-sted: Westminster Pier

Slut-destination: Greenwich Pier

Tid: Denne bådtur i London tager mellem 40 og 60 minutter fra Westminster Pier til Greenwich Pier, mens det tager omkring to timer, hvis du skal med tilbage igen.

Rute: Westminster Pier via Embankment Pier, Festival Pier, Bankside Pier og Tower Bridge Quay til Greenwich Pier.

Sejltider: Cruise i London på Themsen sejler dagligt det mest af året fra klokken omkring 10 til 15, men afgangstiderne varierer. Når du derfor skal købe cruise i London på Themsen billet, bør du have den specifikke dato in mente. Der sejles gerne minimum seks gange om dagen i vinterhalvåret, mens der om sommeren sejles omkring 15 gange dagligt.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *