• Meny
  • Meny

Drikkepenge i London – hvor meget skal du give?

I London findes der flere tusinde af restauranter, spisesteder og lignende. Alle spisestederne er indbyrdes uhyre forskellige, og det mad de serverer er alt sammen forskelligt. Denne mangfoldighed i spisesteder får dig sikkert til at tro, at de drikkepenge du skal give er forskellige fra sted til sted – og det derfor kan være uhyre svært at finde ud af, hvad du helt præcist skal give. Men frygt ej. Dette indlæg vil være din perfekte guide til at give det rigtige beløb i drikkepenge. For i London er det faktisk relativt simpelt at give drikkepenge. Læs med her og bliv klogere.

10-12 procent af regningen

I London er det meget almindeligt at give 10-12 procent i drikkepenge på de forskellige spisesteder. Det betyder, at du lynhurtigt kan regne ud, hvad du skal give i drikkepenge, når du får din regning. Der er altså ikke tale om faste beløb, men derimod beløb der er afhængige af din regning. Et meget simpelt system i forhold til andre lande og byer, hvor der skal gives faste beløb uden nogen sammenhæng til regningen.

Der er dog steder i London, hvor der bliver påført et servicebeløb på regningen. Dette beløb svarer også til 10-12 procent af den samlede regning, hvorfor du ikke skal være bange for, at du bliver snydt. Hvis der er påført et servicebeløb på regningen, så skal du selvfølgelig ikke betale drikkepenge da servicebeløbet jo fungerer som en form for drikkepenge.

I London er det simpelt at betale drikkepenge

Det er altså uhyre let at give drikkepenge i London. Det faste 10-12 procents system gør dig fri for alt det besvær du eksempelvis møder sydpå. Hvis du holder dig til reglen om at betale 10-12 procent i drikkepenge, så skal du ikke frygte at gøre noget forkert. Du må have en god rejse til London.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *