• Meny
  • Meny

Fakta om London

London er en fantastisk by, hvor der sker en masse. Tit og ofte hører man om London i medierne, og byen er generelt meget synlig over hele verden. Men hvad er det egentlig for en by? Hvilke fakta er der om London? Disse spørgsmål vil blive besvaret i dette indlæg. Det er selvfølgelig ikke alle fakta om London, der vil blive behandlet, men de fleste af dem. God fornøjelse.

London er hovedstaden i Storbritannien/England. Byens historie går helt tilbage til romertiden. Siden byens grundlæggelse for ca. 2000 år siden har byen været et meget vigtigt center for vigtige bevægelser. Heriblandt renæssancen, den industrielle revolution og ikke mindst den nygotiske arkitektur. I forbindelse med disse meget omfattende bevægelser har London udviklet sig til at være en af verdens mest populære turistdestinationer. London er stadig i en massiv udvikling grundet byens kontinuerlige økonomiske vækst.

Den populære by London

London har hele tre verdensarvssteder – altså steder der er særligt specielle. Disse steder inkluderer Palace of Westminster, Tower of London og bosættelsen Greenwich. London har også en enorm indflydelse på den engelske kommercielle, finansielle og kulturelle situation. Hovedstaden er en meget vigtig brik i Englands samlede økonomi. For år tilbage var London også et vigtigt handelscenter.

Hvor mange bor der i London?

Officielt har London en befolkning på 7,5 millioner (målt i 2007) . Byen er faktisk en af de største byer i Europa målt på befolkning. London er kendt for at være en meget mangfoldig by, hvor der er plads til alle folkeslag, religioner og kulturer. Inden for byens grænser bliver der talt over 300 forskellige sprog, hvilket må siges at være et ganske glimrende eksempel på den mangfoldighed, der eksisterer i London.

London er en fantastisk by, hvor der eksisterer en helt masse fakta. Du lærer byen bedst at kende ved selv at besøge den og gøre dig nogle indtryk. Så det er anbefalingen herfra.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *