• Meny
  • Meny

Vejr og klima i London

Mange turister besøger årligt London for at opleve storbyens charme og mange turistattraktioner, men mest af alt for at få en god oplevelse med på bagen. Byen er kendt for den britiske charme, der ligger i atmosfæren rundt i gaderne, og den er i stor grad populær for sine museer og parker, der er med til at give byen liv og historiske finesser til, hvordan byen er i dag.

Men hvis du skal på ferie til London, og er ved at planlægge turen ned til den praktiske detalje, så er det meget rart at vide, hvordan man skal beklæde sig uden at blive overrasket af vejret eller de tropiske forhold. For hvad det angår kører vejret også sit eget show i London, som vi kender det herhjemme i Danmark.

Regn, regn og atter regn

London er byen, hvor regnen hører hjemme. De fleste måneder er der flere dage, hvor regnen sniger sig ind og sætter sig på sin trone. England generelt men også London er især ramt af meget nedbør, hvilket gør, det er meget smart at pakke det rigtige tøj til turen. Regnen er dog blevet så meget en del af London, at det ikke gør noget for oplevelsen af de forskellige turistattraktioner, da mange af dem foregår indenfor eller steder, hvor man ikke bliver ramt af regnen. London har gennemsnitlig 18 dage om måneden i hver måned, hvor det regner, så regnjakken er en god ting at have med.

Jævn temperatur og vejrforhold

Trods de mange dage med regn har London et meget enkelt vejrsystem, hvad angår temperaturen i storbyen. Byen kommer gennemsnitlig aldrig ned under de 2 grader i vinterperioderne, og kommer gennemsnitlig aldrig over de 24 grader i sommermånederne. London er ikke kendt for at være en varm by med solskinsdage, hvor bikinien kan hives frem, men er et sted, hvor det ikke er for varmt eller for koldt. Det er en by der har jævnt vejr undtaget når regnen sniger sig frem.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *