• Meny
  • Meny

Tidszone i London – helt dets egen

London er en by for sig selv, også hvad tidszonen angår. London har en tidszone, der er en time skruet tilbage, end vi kender den i Danmark og resten af Europa. Tidszonen, der ligger i London er den såkaldte Greenwich Mean Time (GMT), som er en tidszone, der henviser til soltiden i Greenwich, som er i London. GMT er et synonym for normaltiden i tidszonen, og Greenwich Mean Time deles med Storbritannien og Irland. London har denne tidszone grundet jordens uregelmæssige rotationshastighed og er derfor lidt anderledes, end hvad vi kender til den i Danmark og andre lande i Europa.

En by helt sin egen, skøn og dejlig er London

Trods den ene times tidsforskel, er der ikke en finger at sætte på storbyen London. London er byen, der har de mange forskellige muligheder for at få en fed oplevelse i byen. Byen har nogle af de bedste turistattraktioner i hele Storbritannien og er en by med mangfoldighed og diversitet i sit udseende men også sit indhold. Der er mange ting, man kan lave. Eksempelvis er London kendt for sit berømte Shakespeare teater og museum, The Globe, der både holder forestillinger i sommerperioden men også er en fin måde at få et indblik i, hvilken by London har været forhen, og hvordan teater og det dramaturgiske har påvirket London til at være den by, den er i dag.

Ingen London uden den britiske charme

Helt udenom den britiske accent kommer vi ikke. Den skønne britiske accent hænger i luften og er med til at gøre London til et dejligt sted, og er meget karakteristisk ved storbyen. Udover de mange turistattraktioner, har byen også de traditionelle engelske pubs, english breakfast og de mange engelske tøjfirmaer i flere etager inde i byens midte. Byen er noget for alle, men også for folk, der godt kan lide diversitet i sin rejse, fordi London byder på mange spændende ting, der er med til at gøre oplevelsen god.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *