• Meny
  • Meny

Hvad bør du købe i London?

London har mange forskellige ting, der oser af den britiske charme, som London har i de forskellige gader og butikker. Spørgsmålet er, hvad man skal købe, når man nu engang bevæger sig ud på et eventyr i Englands hovedstad, London, hvor de mange markeder, butikker og hyggelige gader hører hjemme.

Hvert år strømmer flere millioner af turister til den engelske hovedstad for at få en bid af den store kage af London. Der er mange bud på, hvad man bør købe med hjem til gemmerne, som man vil se tilbage på og huske på, når man engang finder det frem igen. Noget andet er, hvad man bør købe, mens man er ovre i den engelske hovedstad.

Engelsk charme i maden

Når du begynder din rejse i London, bør du kigge efter de traditionelle engelske spisesteder. London har et bredt sortiment af traditionelt engelsk mad, og i næsten hver krog, kan man finde en ”English breakfast”, hvor den engelske rod i maden findes helt ned i detaljen. De mange restaurenter byder på forskellige fortolkninger af den klassiske morgenmad, som er værd at prøve. Noget andet er de mange tærter, England er kendt for. I hver en krog, på hvert et marked og næsten i hver restaurant findes der de forskellige britiske kerneopskrifter på de populære tærter, som beskriver England godt gennem maden.

At være high-street i London

Et er maden, noget andet er de penge, du kan spare, når man tager til den engelske storby, London. Der er mange penge at spare, når man kigger på store mærker som Converse, Docter Martens, Nike og Addidas. De forskellige butikker rundt omkring sælger disse varer væsentligt billigere, end vi er vant til i det danske, og er derfor en oplagt og god mulighed for at købe noget med hjem, man ikke vil fortryde. London er generelt en stilet by, hvor man næsten skal købe noget lækkert tøj med hjem fra. Les også mere om shopping i London.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *