• Meny
  • Meny

Hvad du bør spise, når du besøger London

Når du befinder dig i den fantastiske by London, så er der en hel del retter, du ikke må snyde dig selv for at prøve. Nogle er meget specielle og traditionelle og andre er bare gennemført lækre, hvorfor de skal smages. London er ikke en by, som er kendt for dens kulinariske færdigheder, men mere for dens traditionelle spise fish&chips. Denne ret består typisk af friturestegt torsk og pomfritter og hvis man skal have hele oplevelsen med, skal retten helst serveres i et kræmmerhus rullet af avispapir.

Udover friturestegt mad, så er englænderne også meget kendt for deres forskellige varianter af budding. Dette er en spise, som man enten hader eller elsker, men englænderne har gjort alt for, at der er noget for alle, idet de har lavet rigtig mange forskellige varianter af den berømte budding. Du kan få budding med alle slags smag, men den mest berømte er med karamel, hvilket er en speciel smagsoplevelse.

Te og småkager – en obligatorisk spise, når du er i London

Når du befinder dig i Englands hovedstad London, så må du endelig ikke gå glip af deres ekstremt store udvalg af te og småkager, som er en obligatorisk spise i England. De bruger ofte denne spise som et mellemmåltid før deres frokost, hvilket er medvirkende til at vække deres appetit og så er det også meget hyggeligt ikke mindst.

I London findes der mange små cafeer, der kan byde på tusindvis af varianter af te og lækre småkager som tilbehør. Dette er en kulinarisk oplevelse, som du ikke må være foruden, når du besøger London, da det ikke kun er selve smagen, der beriger dig med en oplevelse, men også stemningen på disse cafeer vil overraske dig. London har masser af lækkert mad at byde på, du skal blot udforske det.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *