• Meny
  • Meny

Billige priser på natteliv og alkohol i London

Når man taler om London, taler man ofte om de mange museer, der giver et billede på, hvordan London er, men noget andet er, når man bevæger sig ud i nattelivets charme. London har mange forskellige muligheder og alternativer til en rejse i det londonske. Natklubber med elektronisk dansetrin, pubs med britiske øl og spillesteder med britisk accent og lækker musikalsk rundture. Når alt kommer til stykket, er London en by, der byder på søvnfrie nætter med sjov og spas.

London er forholdsvis en prisvenlig by, når det kommer til stykket. Det gælder ikke kun nattelivet, men også tøj og butikker rundt i storbyen. Når vi snakker om nattelivet, har London forskellige muligheder for at undgå at tømme pungen for pund, mens stadigvæk at have sikret en god og aften rig på minder og gode oplevelser.

Billigt men festligt natteliv

London har mange forskellige clubs, hvor entrée ikke koster det store eller helt gratis, hvilket tiltrækker mange studerende, og giver mange muligheder for at sappe rundt mellem de forskellige steder uden at være låst fast på ét bestemt sted en hel aften. De fleste spillesteder sælger billige koncertbilletter til under normal pris, og er derfor også en god mulighed for de musikglade mennesker, der gerne vil ind og lytte til god engelsk musik.

Hvad priserne på alkohol angår, er priserne på alkohol ret varierende, hvor end man sætter sin ben fredag eller lørdag aften. De fleste drinks er til at få for 4-5 pund hvis ikke under, og hvis man er i det store hjørne, kan de sprudlende drinks godt løbe op på en 7 pund, hvilket ikke er dyrt og lige præcis overskueligt.

Glade dage for ingen penge

Nattelivet rummer charme og fede oplevelser, man næppe glemmer, når man først har oplevet de mange muligheder i nattelivet, og de lave priser på alkohol og entre på de forskellige steder gør nattelivet mere tiltrækkende og overskueligt, så man mere end gerne vil tilbage igen. Læs også mere om natteliv og mad i London.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *