• Meny
  • Meny

Øl og bryggerier

Hvis du leder efter en god øl, eller et sted af få en god øl, så er London det rette sted for dig. Der findes sågar en øl festival, når du besøger den skønne hovedstad, som vil give dig et helt nyt syn på øl. I London er der tradition for at tage på pub, når man drikker øl, hvilket der er en helt speciel grund til.

Når du befinder dig på en pub, er der nemlig en helt speciel stemning, som kun findes på pubs. Englænderne tager også ofte på pub efter arbejde og oftest hver dag. De nyder nemlig denne fantastiske stemning til at runde dagen af med. Til at skabe denne specielle stemning, gør englænderne stor brug af øl. Der findes nogle bestemte øltyper i London, som de er helt vilde med og som ses som deres foretrukne. Heriblandt kan du finde Stout, som er en irsk øl. Dette er en øl, som især mændene foretrækker og det er en meget meget mørk øl.

Oplev nye øl varianter – find dem på bryggeriet

Der findes rigtig mange ølbryggerier i London, hvorfor englænderne ikke skal bekymre sig om at løbe tør for øl. Du kan besøge næsten hvert eneste bryggeri og gøre det til en oplevelse. Nogle af de mest kendte bryggerier er the kernel Brewery, Camden Town brewery, London Fields brewery, The florence brewery og Meantime Brewing.

Der findes også andre bryggerier end disse, men disse er de mest kendte og dem som turister oftest besøger. Der findes rigtig mange spændende varianter af øl i London og når du besøger et bryggeri, så får du en rigtig god mulighed for at prøve nogle sjældne øl typer, som du aldrig har prøvet før.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *