• Meny
  • Meny

Tips til billige hoteller

Der er rig mulighed for at bo på i hotel i London og det kan næsten være svært at vælge, fordi der er så stort et udvalg. Dog kan det også være lidt dyrt at bo i London, da det er en meget populær by.

Dette skal dog på ingen måde stoppe dig fra at tage til dig skønne by, fordi der også findes en hel masse billige hoteller, som du frit kan vælge imellem. Fordi at der er så mange muligheder, så handler det blot om for dig, at finde det helt rigtige hotel, som matcher dine personlige behov allerbedst.

Kingsway Hall Hotel

Kingsway Hall Hotel er et lækker og meget kvalitetsorienteret hotel til en meget overkommelig pris. Hotellet er specielt egnet til familier og ligger i gåafstand til både Covent Garden Market, Royal Opera House og Hatton Garden. Hotellet ligger i hjertet af London, hvorfor det er et perfekt hotel, hvis du gerne vil rundt at opleve en masse ting i London.

billig_hotell_london

Hotellet har nogle bekvemmelige faciliteter som fx sauna, dampbad, internetadgang, restaurant, bar, et behjælpeligt stab, valutaveksling og meget meget mere. Alle værelserne inkluderer håndbruser, hårtørrer, gratis toiletartikler, daglig rengøring, morgenvækning osv osv. Dette er et meget budgetvenligt, men kvalitetsorienteret hotel.

Se priser og fotos

Corus Hotel Hyde Park

Corus Hotel Hyde Park er også et meget godt bud på et billigt, men lækkert hotel. Corus Hotel Hyde Park ligger i Bayswater-Paddington, og ligger i hjertet af London. Corus Hotel Hyde Park ligger tæt på både Kensington Gardens, Hyde Park og Royal Albert Hall.

billige_hotell_london

Ydermere ligger hotellet også i gåafstand fra Buckingham Palace og Kensington Palace. Hotellet tilbyder både gratis internetadgang, en behjælpelig stab og restauranter. Corus Hotel Hyde Park er også et meget lækkert, men billigt hotel, som du kan vælge at benytte dig af.

Se priser og fotos

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *