• Meny
  • Meny

Hyde Park

Hyde Park er en af de 8 royale parker i London og bliver besøgt af flere millioner indbyggere samt turister hvert år. Hyde Park huser blandt andet den berømte Serpentine Lake og the Diana, Princess of Wales Memorial Fountain. Derudover er Hyde Park også indehaver af en meget interessant historisk baggrund, hvilket helt sikkert også er en af grundene til dens popularitet. Udover dette tilbyder parken også en hel del aktiviteter, som fx cykling, tennis, bådture, ridning, svømning og meget meget mere.

Hvad kan man lave i Hyde Park?

Der er som sagt masser at give sig til, når man befinder sig i Hyde Park. Udover at slappe af på et tæppe og nyde en picnic samt parkens fantastisk skønne omgivelser, så tilbyder parken også nogle aktiviteter man kan give sig til. Du kan blandt andet leje en tennisbane, hvor du kan spille en kamp med dine venner. Derudover kan du også vælge at tage på en bådtur, eller selv padle derudaf og leje en cykelbåd. Har du småbørn er der også masser for dem at lave, da der findes en legeplads til dem. Og mens dit barn leger på legepladsen, kunne du meget effektivt vælge at træne din krop med de udendørs styrketræningsfaciliteter.

Selvfølgelig kan du også vælge at forsyne dig selv med noget lækker mad og drikke ved en af de lækre cafeer, som er lokaliseret således, at du er garanteret den bedste udsigt. Du kan enten vælge at forsyne dig selv ved en af de lækre restauranter, eller hvis du bare er lidt lækkersulten kan du tage for dig ved de små forsyningsboder du kan finde rundt omkring, som tilbyder lækre snacks. Hyde Park er et must-see, hvis du befinder dig i den multi-kulturelle by London og er bestemt et besøg værd.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *