• Meny
  • Meny

Trafalgar Square – ikke bare hvilken som helst plads

Trafalgar Square er en smuk plads i det centrale London, som har fået dets tilnavn som et minde om slaget ved Trafalgar, som var en britisk flådesejr under Napoleonskrigene. I midten af pladsen er der placeret en høj søjle med en figur af Lord Nelson på toppen. Denne kaldes for Nelsons Column og er til minde om Lord Nelson, som ledede den britiske flåde under slaget ved Trafalgar.

Hvis du besøger Trafalgar Square og oplever det helt tæt på, så vil du også opleve den fantastiske stemning, der er på pladsen. Pladsen er meget levende og der er konstant aktivitet, hvilket er med til at gøre pladsen til et populært sted for turister at opholde sig.

Londons mest kendte plads

Der bliver afholdt rigtig mange begivenheder på pladsen og der bliver også afholdt fejringer, som fx det royale brullyp, St. Patricks Day og det kinesiske nytår. Pladsen er meget livlig og det er et helt fantastisk sted at være, hvis man godt kan lide at der sker noget, og hvis man nyder at socialisere sig med forskellige typer. Trafalgar Square er et fundament for mange nyskabere og innovative mennesker, som har ideer og tanker til hvad pladsen skal bruges til. Der findes sågar en hjemmeside, hvor indbyggerne samt turisterne kan skrive ind til, med deres ide om hvad pladsen blandt andet skal bruges til.

Ydermere findes der også en hjemmeside hvor man kan se hvilke begivenheder, der bliver afholdt i den kommende tid, så man konstant er opdateret. Så hvis du en dag keder dig, mens du befinder dig i London, så er Trafalgar Square uden tvivl det helt rigtige sted at tage til. Der er masser af aktivitet og mennesker og hvis du er heldig, så bliver afholdt en spændende begivenhed.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *