• Meny
  • Meny

Tate Modern kunstmuseum

Står du midt i den britiske atmosfære med trang til kreativitet og en oplevelse, der næppe glemmes, så tag et smut forbi det store kunstmuseum i London. Tate Modern giver dig en anderledes oplevelse i kunstens verden i Londons hjerte.

Tate Modern er det nationale museum for moderne kunst i London og ligger tæt på den populære katolske kirke, St. Pauls Cathedral, og er en af Londons attraktive turistattraktioner, hvor flere millioner kommer hvert år for at nyde kunsten på Tate Modern og opleve en anderledes side af London. Tate Modern er især kendt for dets brede sortiment af forskellig kunst. Med dets 7 etager af kunst giver det mulighed for at opleve kunsten i mange forskellige nuancer og kunstarter.

Ikke kun kunst på lærreder

Tate Modern bevæger sig ud med kunstens grænser og beviser endnu engang, at kunsten er abstrakt og en legeplads, hvor alt er frit ved at have flere udstillinger, hvor lærredet bliver sat til side. Tate Modern bruger meget af de store rumlige arenaer på at skabe videokunst, og har i de forskellige etager flere forskellige videoer, der bevæger sig på kunstens rampe og stiller spørgsmålstegn ved kunstens mekka. Udover videokunst leger de forskellige kunstnere med skulpturer og øjets lære ved at udfordre med moderne kreaturer som bevæger sig ud fra det traditionelle maleri.

Kunsteventyrets eventyr

Tate Modern garanterer dig for et eventyr i kunstens eget eventyr, og med løbende udstillinger giver det muligheden for at pleje den indre kunstner med at fryde dagen med dette kunstmuseum. Tate Modern er ikke kun for kunstinteresserede, men for alle aldre, typer af mennesker og sind. Tate Modern giver dig ikke kun en kunstoplevelse, du næppe vil glemme men en psykisk oplevelse, som både giver svar på det ukonkrete men også efterlader spørgsmål om verden, og hvorfor verden er som den er, med de kunstformer, Tate Modern byder på med sit brede udvalg. Læs også mere om andre museer i London, herunder Madame Tussauds og Charles Dickens Museum.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *