• Meny
  • Meny

British Museum

British Museum er et meget berømt og anerkendt museum, som har nogle af de mest berømte og vigtigste samlinger om menneskets historie og kultur. Museet blev oprindeligt stiftet på baggrund af videnskabsmanden Sir Hans Sloanes samlinger om menneskets historie og Kultur. Museet blev åbnet i 1759 d. 15. januar i Montagu House i Bloomsbury, hvilket er hvor den nuværende museumsbygning også ligger i dag. The British Museum indeholder mere end syv millioner genstande fra alle kontinenter, der er medvirkende til at illustrere og ikke mindst dokumentere menneskets historie og kultur. De fleste af genstandene ligger henholdsvis i arkiver under museet og i lagerbygninger, for at beskytte de værdifulde samlinger.

Museet er som sagt meget berømt og ikke mindst populært. Dette afspejles også i besøgstallene, som i 2005 nåede helt på 4,5 millioner gæster. Formanden for det berømte museum er John Boyd og direktøren er Neil MacGregor. Dog bliver museet styret en uafhængig bestyrelse, som består af 25 medlemmer.

En uforglemmelig, men gratis oplevelse

British Museum vil uden tvivl berige dig rent kulturelt, hvorfor du ikke må snyde dig selv for denne oplevelse. British Museum kører den gratis stil ligesom mange andre store museer og kunstgallerier i Storbritannien. Derfor skal du ikke betale entre, når du besøger det spændende museum, medmindre du har planer om at opleve en af de midlertidige udstillinger, som museet også arrangerer indimellem.

British Museum har dets egen hjemmeside, hvilket kan være medvirkende til at hjælpe dig med at gøre dit besøg hos museet mere overskueligt. Her kan du få et overblik over de mange forskellige afdelinger, der er inddelt efter tidsperioder og kulturer. British Museum er et meget stort museum, som dårlig nok kan opleves på en dag. Derfor kan det være en god ide at finde dine prioriteter, så du får mest mulig ud af dit besøg.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *