• Meny
  • Meny

Museum of London – Historien om London og dets folk

Museum of London er et museum, der dokumenterer og illustrerer Londons Historie fra palæolitisk tid og til i dag. Museet er placeret tæt på Barbican Centre, som ligger mindre end 10 minutters gang nord for den berømte katedral St. Pauls Cathedral. Museet ligger i en bygning fra 1970´erne, hvilket er det samme årti, som museet åbnede.

Museum of London ledes af Corporation of London. Museum of London indeholder en samling af kronologiske gallerier, der fremvises ved hjælp af originale effekter, billeder og diagrammer. Museet ligger hovedvægt på at fremvise Londons sociale og økonomiske historie, hvor der er meget stor fokus på den urbane udvikling, som den bebyggede by har gennemgået gennem årene.

Oplev London som det var og som det er blevet

Museum of London giver dig som sagt mulighed for at udforske Londons historie og udvikling gennem tiden. Dette er en unik oplevelse, som giver dig rig indsigt i byens og dens udvikling og som sikkert giver dig en viden om byen, som du ikke kendte til før. Museet er meget populært for blandt andet turister, og det er bestemt et besøg værd. Heldigvis har museet åbent hver dag, og det er meget nemt at komme til museet. Der findes mange transportmuligheder, som du kan benytte dig af for at komme dertil.

Ydermere så er museet gratis, hvilket betyder, at du har noget meget interessant at give dig til, helt gratis. Derfor har du ingen undskyldning for ikke at besøge det fantastiske museum, som uden tvivl vil berige dig både kulturelt og socialt. Der er både restauranter og små butikker i museet som du kan benytte dig af, så du ikke behøver at gå sulten rundt på det store museum. Museum of London er et meget interessant og smukt museum.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *