• Meny
  • Meny

Hvilke seværdigheder bør du besøge i London?

Er det første gang du skal besøge London? Hvis det er, så bør du læse dette indlæg om Londons seværdigheder. Indlægget vil give dig en viden om de største seværdigheder i den store by. God fornøjelse!

Londons vel nok største seværdighed er det mægtige London Eye. Et kæmpemæssigt pariserhjul, der er placeret ved bredden af Themsen nær South Bank. Ved at prøve en tur i London Eye kan du få et fantastisk overblik og udsyn over hele London fra 135 meters højde. En seværdighed der giver dig den perfekte start på din ferie i London. Hvis du foretrækker at se London fra en lidt anden vinkel, så kan en bådtur langt Themsen være et ganske glimrende alternativ. En anden meget velbenyttet sightseeing mulighed er en tur rundt med bus. På den måde kan du opleve Londons byliv på tætteste hold og samtidig have det fulde udsyn fra dobbeltdækker bussen.

Royalist eller ej – Buckingham Palace

Om du er stor fan af de royale eller ej har ingen betydning for oplevelsen af denne seværdighed. Buckingham Palace er Dronning Elizabeths hjem. En fantastisk seværdighed, der rummer uhyre meget historie. Tæt på det store palads finder du St. James Park. Denne park er et fantastisk sted, hvor du har mulighed for at fordybe dig og slappe af i rolige omgivelser. Parken er ideel at besøge sidst på dagen, hvor man er træt og samtidig gerne vil slappe af. Parken er omgivet af grønne omgivelser i form af træer, buske og blomster, hvilket har en meget afslappende effekt på parkens besøgende.

Mange flere seværdigheder venter på at blive besøgt

London har utallige af seværdigheder – også til enhver smag. Hvis du eksempelvis er meget historie interesseret, kan du i London finde et hav af historiske monumenter. London er byen, der har alt.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *