• Meny
  • Meny

Transport fra Heathrow lufthavn i London

London er en stor by, og London er stor nok til at have mange forskellige transportsystemer, som gør, at det er nemt og overskueligt at komme rundt i storbyen. Noget andet er, når man lander i Heathrow lufthavn i London. Transporten fra lufthavnen er skam også nem og hurtig, og der er mange muligheder, hvor man kan komme fra lufthavnen til andre steder i England, men vigtigst af alt ind til hjertet af London inde i midten af midten.

Flere millioner turister ankommer ofte til den populære og store lufthavn, Heathrow lufthavn, der ligger i udkanten af London, og det er vigtigt at kunne færdes let og uden mange omkostninger indtil Londons centrum. Heldigvis byder lufthavnen på mange forskellige muligheder hvorpå man kan finde vej indtil midten.

The tube – altid til tjeneste

Undergrundslinjen, der danner basis for den kollektive trafik i London også kaldet, metro eller som den moderne bliver kaldt, ”The Tube”. Piccadelly Line som er en af de forskellige linjer i metroen kører ofte med fem minutters mellemrum indtil Londons midte, og er en billig og nem løsning, der ikke stresser eller kræver det store. Undergrunden er altid til at stole på, da det ikke gør noget, hvis man ikke når det første tog, og man kan nemt komme rundt i London med denne transportmulighed, da der er mange andre linjer i undergrunden, der giver et bredt mulighed for at bevæge dig rundt, når du først er ankommet til Londons midte.

Bredt udvalg på række

Alternative muligheder hedder også, hurtigtoget, som er den hurtigste løsning, som kun tager femten minutter at nå frem til bymidten. Ellers er der mange busser, man kan køre med, som kører en sikkert indtil bymidten, og såvel også taxis, som altid er til tjeneste.

Selvom Heathrow er en travl og stor lufthavn står mulighederne for transport indtil hjertet af London på række, så man frit selv kan vælge mellem de mange muligheder. Læs også mere om transport i London.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *