• Meny
  • Meny
transport fra lufthavnen Heathrow til centrum

Hvordan kommer jeg fra Heathrow lufthavn til centrum af London?

Går din næste rejse til Englands hovedstad London, og planlægger du at flyve til Heathrow lufthavn? Så er det en god ide at orientere sig først om, hvordan du kommer fra Heathrow lufthavn til centrum i London. Læs med her og få svaret.

Transporten mellem lufthavn og destination kan være overvældende, når du kommer til et nyt og fremmed land, og det er sjældent, at den trafikale infrastruktur minder om den, vi kender fra Danmark.

Derfor kan du med fordel læse med her, når vi guider til transportmuligheder mellem Heathrow og London.

Her får du viden om blandt andet Welcome Pickups, taxi, bus, metro og tog i Heathrow, så du ved præcis, hvilket transportmiddel du skal bruge, når du lander. God ferie.

Welcome Pickups

Welcome Pickups transport fra lufthavnen Heathrow i London til centrum

Der er flere lufthavne i London, du kan benytte dig af, men Heathrow er den mest kendte og benyttede. Derfor er den også den travleste. Vil du gerne slippe for stress, jag og mas, når du skal finde ud af, hvordan du kommer fra Heathrow lufthavn til centrum, så kan du vælge Welcome Pickups.

Welcome Pickups er en afhentningsservice, som henter dig i lufthavnen og kører dig ind til centrum – prisen minder om, hvad en almindelig taxi vil koste.

Men Welcome Pickups kommer med flere fordele end taxien, og du booker tjenesten på forhånd.

Når du booker, vil Welcome Pickups kunne holde øje med dit fly, så du ikke skal stresse, og der er 24 timers kundeservice.

Du vil også opleve altid engelsktalende chauffører, der er lokalkendte, og ombestemmer du dig, er der fri afbestilling ind til 48 timer før.

Vælger du Welcome Pickups, vil du derfor være sikret en rolig start på ferien, og rejser du med børn, vil der være gratis børnesæder. Perfekt til dig, der vægter komfort og ro højt – eller dig, der rejser med børn og stor bagage. Bestil transport her

Tog

Tog transport fra lufthavnen Heathrow til centrum

En anden transportmulighed fra Heathrow lufthavn til centrum af London er toget. Toget her kaldes Heathrow Express, og du lander lige midt i byen på Paddington Station, når du tager Express’en. Turen er derudover meget kort på kun 15 minutter, da Heathrow ligger forholdsvist tæt på hovedstaden.

Du får de billigste priser, hvis du booker online på forhånd, og priserne starter på omkring fem pund.

Læg dog mærke til, at prisen kan variere en del. Vær også opmærksom på, at selvom Paddington ligger centralt, så vil du skulle med yderligere transport herfra for at nå ind til det absolutte centrum. Her vil metroen være det letteste valg.

Toget er perfekt for dig, der ønsker en kort rejsetid, og som allerede kender Londons transport.

Bus

Bus transport fra lufthavnen Heathrow til centrum

Du kan også vælge at tage en bus i Heathrow, når du skal vælge transport fra Heathrow til centrum. Her findes en lufthavnsbus, der kører til mange destinationer i England, og skal du til centrum af London, kan du vælge den, der kører til Victoria Station.

Fra Victoria er der gode forbindelsesmuligheder til resten af den engelske hovedstad.

Priserne starter på omkring ti pund, hvilket ikke er den billigste løsning, og vær opmærksom på, at turen kan være lang – især hvis du ankommer i myldretiden. Men bussen er ofte behagelig.

Bus i Heathrow er ideelt til dig, der ønsker mere komfort end toget.

Metro

The tube transport fra lufthavnen Heathrow i London til centrum

Transporten fra Heathrow lufthavn til centrum af London kan også tages med ”The Tube”. The Tube er kælenavnet for Londons metro, som er meget omfattende med mange linjer, afgange og stationer.

Der afgår metro fra Heathrow til centrum cirka hvert tiende minut, og rejsetiden ligger på under en time.

Heathrow har flere metrostop, så det vil være nemt at komme med metroen fra netop den terminal, hvor du lander.

Metro fra Heathrow til London er en af de billigste transportmuligheder, der findes, og priserne starter fra omkring fem pund.

Du kan betale for rejsen med et kontaktløst betalingskort eller et Oyster Card, der er Londons pendant til det danske rejsekort, eller du kan købe en enkeltbillet på stationen. Metroen har flere centrale Londonstop på sin rute.

Kan du leve med larm, beskidte kupeer og mange mennesker, vil The Tube være et godt valg.

Taxi

Taxi transport fra lufthavnen Heathrow i London til centrum

Vil du gerne være fri for den offentlige transport fra Heathrow lufthavn til centrum af London, kan du tage en taxi. I Heathrow finder du mange taxier uden for terminalerne, men der kan være rift om dem.

Derfor kan du med fordel booke på forhånd. Taxie giver en rolig rejseform, men priserne kan være høje, og rejsetiden lang. Afsæt mindst en time og gerne mere.

Taxien er perfekt for dig, der ønsker et alternativ til den offentlige transport, men som kan leve uden et højt serviceniveau.

Konklusion

konklusion transport fra lufthavnen Heathrow til centrum

Før rejsen til den engelske hovedstad, har du sikkert stillet dig selv spørgsmålet ”Hvordan kommer jeg fra Heathrow lufthavn til centrum af London?”.

Der er mange svar på det spørgsmål, og leder du efter den billigste transportform i Heathrow, bør du gå efter metroen, som også er let tilgængelig. Toget kan tillige være en af de billige rejseformer, hvis du vælger bestemte afgange og booker på forhånd.

Et alternativ kunne være bus i Heathrow, hvor du kan vælge lufthavnsbussen, som kører dig direkte til centrale Victoria Station.

Vil du gerne undgå den offentlige transport, der kan være rigtig hektisk fra Heathrow til London, kan du også praje en taxi eller bestille en i forvejen. Priserne kan være høje og rejsetiden lang, men du kan sidde roligt og afslappet.

Ønsker du at komme stress og jag helt til livs, kan du også gå efter Welcome Pickups, der er en serviceminded afhentningstjeneste.

Her får du langt mere service og behøver heller ikke bekymre dig om forsinkede fly. God rejse. Bestil transport her

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *