• Meny
  • Meny

Heathrow Lufthavn – overskuelig, stor og nem

Når du sidder i flyveren på vej til Storbritanniens største lufthavn, Heathrow lufthavn undrer du dig måske over, hvad du skal gøre, når du når frem til denne fremmede og store lufthavn. Men der er ikke noget at være bange for. Lufthavnen byder på nem og overskuelig info trods størrelsen.

Heathrow lufthavn ligger omkring 24 km vest for bymidten af London og er en af verdens travleste lufthavne, men er samtidig også kendt for deres hurtige administration og præcise afgange. Mange turister verden rundt lander ofte på Heathrow lufthavn, enten som mellemlanding eller som destination til den skønne storby, London.

En stor lufthavn med mange faciliteter

Med hele 5 terminaler er Heathrow en af de største lufthavne i verden. Og til en af de største lufthavne i verden hører der selvfølgelig mange til med. Heathrow lufthavn er indrettet med mange informationsskærme rundt på de forskellige terminaler og områder, så man nemt kan orientere sig og finde informationer hurtigt. Udover den overskuelige information, byder Heathrow også på mange faciliteter og butikker rundt omkring i den store lufthavn, hvor man kan forsyne sig inden den næste afgang eller på rejsen videre ind til London.

Heathrow byder også på en række hoteller, der er tilknyttet til lufthavnen, hvilket gør, at mulighederne er åbne for eventuelle overnatninger, hvis det er tilfældet. Udover dette er der også en stor afdeling, hvor man kan finde udlejning af biler, hvis man ikke vil bevæge sig ud i den kollektive trafik i London.

Billig transport fra lufthavnen

Heathrow lufthavn byder også på en række transportmuligheder for at nå indtil Londons bymidte. Den velkendte undergrund, også kendt som ”The Tube” kører ude for terminalerne, og er en nem og billig måde at bevæge sig væk fra lufthavnen og begynde eventyret i London, som kun påbegyndes i den store lufthavn, der sender dig sikkert videre på rejsen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *