• Meny
  • Meny

Westminster Abbey

Westminster Abbey er en kirke bygget i den gotiske stil, på størrelse med en katedral. Westminster Abbey hedder officielt The Collegiate Church of St. Peter, Westminster og blev bygget mellem 1045 og 1050 fra ordre af kong Edvard Bekenderen. Westminster Abbey er placeret i bydelen Westminster og har tidligere været en klosterkirke. I dag fungerer Westminster Abbey som det traditionelle kronings- og begravelsessted for de engelske monarker. Mange anerkendte kulturpersonligheder er blevet begravet i kirkens sydlige tværskib, heriblandt Charles Dickens, Isaac Newton, Samuel Johnson, Laurence Olivier og Geoffrey Chaucer.

Westminster er gået hen og blevet en meget berømt kirke og mange turister tiltrækkes hvert år dertil. Kirken er et stykke af den britiske historie, hvilket er en af grundene til dens popularitet. Hvert år får kirken mere end en million besøgende, som har interesse i at udforske den smukke 700 år gamle bygning. Kirken ligger i hjertet af London med masser af transport mulighede både til og fra, så du har virkelig ikke en undskyldning for ikke at opleve denne spændende og smukke kirke helt tæt på.

Oplev den britiske kultur helt tæt på

Westminster Abbey får som sagt rigtig mange besøgende hvert eneste år, og du kan blive en af dem. Du kan få en helt rundvisning ved hjælp af et par høretelefoner, som indeholder en rundtur af kirken på otte forskellige sprog. Dette er en meget populær rundvisning at tage, da man virkelig får det hele med og forstår kirkens historie og baggrund. Det koster 18£ for en voksen og 8£ for et barn at komme ind at besøge kirken, men det er uden tvivl pengene værd. Du kan også vælge at købe forskellige billetpakker, som kan give dig nogle rabatter. Westminster Abbey er et meget interessant stykke af den britiske kultur og historie, som du ikke vil gå glip af.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *