• Meny
  • Meny

Notting Hill

Notting er et område placeret i bydelen Kensington and Chealsea. Notting ligger tæt ved det nordvestlige hjørne af Hyde Park. Notting Hill er et fuldstændig fantastisk område, som du absolut skal besøge, når du befinder dig i den lækre storby London. Udover at være en meget smuk og charmerende by, så er det også en meget aktiv by, hvor der sker en hel masse og hvor der er mulighed for at opleve en masse ting og sager. Området lå som sagt nærliggende til den fantastiske park Hyde Park, hvilket giver anledning til at besøge parken og nyde den skønne atmosfære.

Byen er proppet med lækre restauranter og cafeer, så du altid er garanteret lækker mad, næsten ligegyldig hvor du befinder dig i Notting Hill. Den berømte film Notting Hill blev også filmet i Notting Hill London, hvilket har været medvirkende til at øge områdets popularitet. Turister finder det interessant at udpege de præcise steder, hvor selveste Julia Roberts og Hugh Grant har stået, da filmen blev optaget.

Notting Hill – En trendy og moderigtig bydel

Notting Hill er gået hen og blevet en meget moderigtig bydel, hvor mange englændere vælger at foretage deres shopping. Så hvis du befinder dig i Notting Hill kan du vælge at gøre det samme, og opleve de mange lækre butikker, som Notting Hill har at byde på. Notting Hill er en bydel bestående af store victorianske huse, som giver et helt bestemt præg til den skønne bydel.

Der findes mange forskellige områder i Notting Hill, som du ikke må snyde dig selv for at besøge, når du befinder dig i Notting Hill. Heriblandt er Notting Hill Gate, Portobello Road, Westbourne Grove, North Kensington og Ladbroke Grove bare nogle af de mange områder, som bestemt er et besøg værd, hvis du gerne vil opleve hele London.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *