• Meny
  • Meny

Koncerter i London

London er en meget eftertragtet by – også for de kendte. Dette har resulteret i millionvis af koncerter, der er blevet afholdt i den populære by. London har huset koncerter for nogle af de mest anerkendte kunstnere i verden. London har huset koncerter for blandt andet Beyonce, Justin Bieber, The Beatles, Justin Timberlake og mange mange flere. Du kan også få lov at opleve din yndlings kunstner optræde, da det er meget ofte, at de kendte besøger London for at optræde.

London har fået et ry for at være en meget trendy og populær by, hvorfor musikere elsker at optræde i London. Dog kan det godt blive lidt dyrt at gå til disse koncerter, hvorfor at de lidt mindre koncerter også er meget populære i London. Der bliver ofte afholdt koncerter med blomstrende artister, som endnu ikke har haft deres store gennembrud, men som er stærkt på vej til at få det. Et eksempel på dette er Jake Bugg, den unge udgave af Bob Dylan, som for nyligt havde sit store gennembrud efter at have lavet utallige koncerter blandt andet i London.

En meget kulturel by

I london bliver der som sagt afholdt rigtig mange koncerter og generelt rigtig mange arrangementer. London er en meget kulturel by, hvilket også bliver afspejlet i byens mange mange koncertarenaer. Der findes blandt andet den meget berømte koncertarena The 02 Arena, som har huset koncerter for blandt One Direction.

Koncertarenaen bliver ofte brugt til de helt store koncerter og de har også en hjemmeside, hvor du kan købe billetter til disse fantastiske koncerter. Derudover findes der også det meget berømte stadion The Wembley Arena, som også har huset nogle af de helt store koncerter. London er som sagt en meget kulturel by og det er den perfekte by at suge kultur til sig.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *