• Meny
  • Meny

Festivaler i London

London er en meget travl og en meget populær by. Desuden er London en utrolig trendy by, hvorfor rigtig mange musikere ønsker at optræde i London. Dette har ført til, at London kan afholde nogle rigtig fede festivaler og koncerter ikke mindst. London er det helt rigtige sted at tage hen, hvis du gerne vil på festival. Der sker altid noget i London og du er altid garanteret en fest, hvis du besøger den smukke hovedstad.

London er kendt for at have huset nogle helt fantastiske kunstnere og London er generelt et meget anerkendt sted, når det kommer til musik. Mange musikere vil gerne have lov at spille i London, hvilket også er medvirkende til at gøre London til en meget kulturel by. Hvis du besøger London, må du ikke snyde dig selv for at besøge en af byens festivaler også. Der findes nemlig rigtig mange forskellige festivaler hele året rundt, som med garanti vil være en kæmpe fest og oplevelse ikke mindst.

Konstant action i London

Der sker som sagt noget hele tiden i London, hvorfor London er en meget interessant og spændene by at besøge. Du kan besøge festivaler hele året rundt, hvad enten det er om sommeren, eller om vinteren. Der bliver dog afholdt flest festivaler om sommeren, da vejret er mere belejligt på denne tid af året.

Du kan blandt andet besøge “City of London festival”. Dette er en kunstfestival som varer mellem to til tre uger og byder på masser af lækkert musik i forskellige genrer. Selvom du ikke er til den musik, der bliver spillet, så vil det stadig være en kæmpe oplevelse at besøge denne festival. Generelt er der rigtig meget gang i London og hvis du er heldig kan det være, at der bliver afholdt en spontan festival, mens du besøger hovedstaden.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *