• Meny
  • Meny

Globe Theatre

Globe Theatre er et fantastisk teater, som er placeret i London syd for Themsen, hvor mange berømte teatre lå i 1600 tallet. Globe Theatre er et helt specielt teater, da var dannet i samarbejde med William Shakespeare. Teatret blev bygget i 1599 af the Lord Chamberlain´s Men, og var ejet af Thomas Brend og til sidst arvet af hans søn og barnebarn Nicholas Brend og Sir Matthew Brend. Teatret blev desværre brændt ned i 1613 d. 29. juni, men senere blev et andet Globe Theatre genbygget det samme sted i juni 1614 og lukket igen i 1642. i 1997 åbnede et rekonstrueret og helt nyt teater, som i dag bliver brugt til at opføre skuespil og hovedsagligt stykker fra Shakespeare.

Shakespeares stykker

The Globe Theatre er et helt fantastisk teater, der som sagt opfører Shakespeares stykker, heriblandt RICHARD III, The Taming of the Shrew, Hamlet, Henry V og mange mange flere. Dette er en oplevelse du ikke vil gå glip af og hvis du interesserer dig bare en lille smule for litteratur og historie, så er the Globe Theatre det perfekte sted for dig at besøge, når du befinder dig i London. Udover at se skuespil, så kan du også opleve en udstilling og en rundtur i det fantastiske teater. Teatret har åbent for udstilling og rundtur hver mandag, tirsdag, lørdag og søndag fra 9-17.30 ca.

Når du skal købe billetter til udstillingen og rundturen, så behøver du ikke gøre det på forhånd, da du kan købe dem i selve teatret. Billetter til udstillingen og rundturen koster 13.50£ for voksne og 8£ for børn i alderen mellem 5-15 år. Du kan også vælge at købe en familie billet til 36£ for to voksne og tre børn. Globe Theatre er bestemt et besøg værd og en god oplevelse at tage med på vejen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *