• Meny
  • Meny

Anbefalede shows og forestillinger

I London har du absolut ingen undskyldning for ikke at tage ind at se en musical, da der er forskellige shows hver eneste dag, flere tidspunkter på dagen og til forskellige priser. Når man besøger den skønne storby London, så må man ikke snyde sig selv for at tage ind at se en af de fantastiske forestillinger, som bliver fremført hver eneste dag. Udover at være en meget kulturelt berigende oplevelse, så er det også en fest, og man er garanteret at være i godt humør, når forestillingen er ovre.

Der er masser af forskellige forestillinger man kan tage til, og der er mindst en for hver type, alder og køn. Der er dog også nogle klassikere, som hele familien ville synes om, og som du absolut ikke må gå glip af. Det er næsten alle forestillingerne, der er anmelderroste, hvorfor du har frit valg på alle hylder, når du skal beslutte hvilken en du vil se. Du kan selvfølgelig også vælge at tage ind og se mere end en forestilling, da de ikke koster en formue.

De mest populære forestillinger

Selvom alle forestillinger som sagt er anmelderroste, så vil der selvfølgelig altid være nogle favoritter. Og det er der bestemt også i dette tilfælde. Familier har blandt andet en tendens til at tage ind at se ”Lion King”, hvilket der bestemt også er al mulig grund til at gøre. Både musikken, skuespillet og sangene deri bliver udført til perfektion, og man går derfra med en fantastisk følelse af at være beriget rent kulturelt. Derudover så er ”Queen” uden tvivl også en af de mest populære musicals. Dette skyldes både folks kærlighed til den fantastiske Freddie Mercury og ikke mindst de fantastiske og velkendte sange. Dette er indiskutabelt en favorit hos de fleste, hvorfor det helt sikkert også bliver din favorit.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *