• Meny
  • Meny

Kollektiv transport i London

Den fantastiske storby London byder på mange goder og oser af skønhed, oplevelser og minder, man næppe vil glemme. Byen rummer forskelligheder ikke mindst med menneskerne i storbyen men også i det kollektive trafikliv. London kan til tider være svær at finde hoved og hale i, og heldigvis for det, byder London på mange alternativer til vandring rundt i den store by, som både er hurtig, nem og billig.

Den kollektive transport skal helst sidde i skabet, når flere millioner mennesker oser rundt i London hver dag, og ikke mindst, når millionvis af turister fra alle steder i verden kommer for at opleve London. London kan byde på alt fra de klassiske obligatoriske røde bybusser, der oser af charme, en hurtig undergrund, der suser gennem storbyens oaser og ikke mindst charmerende taxis, der kører rundt i byen.

The Tube – undergrunden

Undergrundsbanen i London også kendt som ”The Tube”, er den mest oplagte transportmulighed, der er i London. The Tube indeholder et nemt og overskueligt zone system, der klart danner et billede af, hvor du kan komme hen med de zoner, du har købt. Londons undergrund er dækket af 12 tubelinjer, der forbinder alle de 275 stationer, der er i London. Tuben er åben næsten døgnet rundt med åbningstider fra 05.30 til 00.30 om natten, og er klart den mest oplagte mulighed, hvis man vil hurtig rundt i London for at se mest mulige steder uden at punge op med alt for mange penge.

Billig transport – hurtigt og nemt

Undergrunden er dog ikke helt gratis, men har den fordel, at man kan købe et såkaldt Travelcard, der ikke kun kan bruges i tuberne men også i busserne rundt i London, hvilket gør det nemt at sappe rundt ved de forskellige transportmuligheder uden besvær.

Den kollektive transport spiller såvel en stor rolle i London, og de forskellige muligheder giver turist som indbygger mange muligheder for at få et nemmere ophold i London grundet disse transportmuligheder.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *