• Meny
  • Meny

The Shard

The Shard, tidligere kendt som London Bridge Tower, er en fantastisk skyskraber I London, som er 95 etager høj. Den flotte skyskrabers opførelse blev påbegyndt i 2009 i marts, og dens endelige indvielse blev afholdt d. 5. juli i 2012. Dog blev bygningen først åbnet for offentligheden i 2013 d. 1. februar, hvilket betyder, at det er endnu er en meget ny bygning og derfor et meget nyt og spændene projekt, der er blevet igangsat. The Shard tager titlen som den næsthøjeste bygning i Europa lige efter Mercury City Tower i Moskva med dens 309,6 meter. Derudover er The Shard også den næsthøjeste konstruktion i hele Storbritannien.

Hvad består The Shard bygningen af?

The Shard bygningen, også bedre kendt som Shard of glass, eller Shard London Bridge, består af en masse forskellige afdelinger, hvor både privat og offentlig bliver blandet. Dette har nemlig hele tiden været intentionen med bygningen, netop at blande privat med offentlig, for at gøre bygningen mere tilgængelig for alle dele af befolkningen. The Shard bygningen består som sagt af 95 etager, hvilket giver mulighed for at have mere end bare én afdeling i bygningen. Og det er der så sandelig også.

The Shard bygningen består både af kontorer, restauranter, et hotel, lejligheder og et udsigtspunkt, som turister kan nyde rigtig godt af. Det er blevet videnskabeligt bevist, at inspirerende arbejdsområder skaber et gladere og mere produktivt personale, hvilket der bestemt er tale om, når det kommer til kontorerne i The Shard bygningen. Personalet har både adgang til de mest fantastiske udsigter, masser af plads, lys og luft og selvfølgelig konstant ventilation. Udsigten fra The Shard bygningen er som sagt fuldstændig vidunderlig, og den har du mulighed for at opleve. Du skal blot købe billetter på bygningens egen hjemmeside, som er meget nem og overskuelig.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *