• Meny
  • Meny

Harry Potter Studio – en magisk rejse ind i filmens verden

Vi kender alle de fantastiske Harry Potter film, som gik hen og blev intet mindre end en succes. De ekstreme effekter og finurlige karakterer, som gjorde Harry Potter filmene til, hvad de var, har du nu mulighed for at opleve i virkeligheden.

Harry Potter Studio har nemlig åbnet dørene for alle, der overhovedet kunne have lyst til at opleve Harry Potter bag scenerne og se alle de ting, som aldrig blev vist på kamera.

Det er en fantastisk oplevelse at besøge Harry Potter Studio, men det er svært at komme udenom, at indgangsprisen er høj.

Derfor kan du med fordel overveje at benytte dig af Get Your Guide, som giver dig kærkomne fordele som for eksempel adgangsbillet inklusiv bustransport til Harry Potter Studio. Bestil billetter her

Harry Potter Studio London rekvisitter

På den måde kan du hurtigere og lettere komme til og fra studiet, så dit ophold bliver bedst muligt.

Du kan i Harry Potter Studio se de fantastiske, detaljerede rekvisitter, den intelligente teknologi og de skønne og skøre kostumer ikke mindst. Så hvis du vil opleve en verdens bedste filmserier bag scenerne, så er det nu, du har chancen, og det er nu, du skal gribe den.

Og oplevelsen er meget unik, for det er kun meget få film-universer, der har deres helt eget studie, hvor fans kan besøge den magiske verden. Det er netop her, at Harry Potter-filmene blev optaget, når der blev anvendt studieoptagelse, og siden den sidste Harry Potter-film i 2010 har studiet været brugt til at fremvise filmmagien for fans fra verden over.

Attraktionen er meget populær, og når du benytter dig af Get Your Guide, kan du hurtigt og nemt få adgang og transport til stedet.

Det skal du i hvert fald opleve i Harry Potter Studio

Harry Potter Studio - magisk rejse i filmens verden

Der er som nævnt rigtig meget at opleve i Harry Potter Studio, og her har vi samlet nogle af højdepunkterne fra turen, som du godt kan sætte kryds ud for.

Først og fremmest vil de originale rekvisitter, sets og kostumer vække genkendelsens glæde for Harry Potter-fans, og du kommer helt tæt på nogle af filmenes hovedpersoners garderobe.

Du kan også få et indblik i, hvordan flere af bi-karaktererne gik klædt eller finde ud af, om du kan genkende de helt små detaljer.

Derudover et det et must at vandre en tur ned ad den ikoniske Diagon Alley, som er et af Harry Potters første møder med den magiske verden.

Oplev Olivanders tryllestavs-butik, hvor der er tryllestave fra gulv til luft, og find måske din egen tryllestav – det siges jo i den magiske verden, at den rette tryllestav selv finder sin ejer.

Eller gå ind i Gringotts Banken, hvor du kan se alle skattene og pengene fra den magiske verden og ikke mindst stifte bekendtskab med stedet særlige personale – nemlig de vrisne nisser, så pas på med ikke at fornærme dem.

Harry Potter Studio: Platform 9 3/4

På Harry Potter Studio-turen skal du naturligvis også opleve den hemmelige Platform 9 ¾, hvor troldmændene og heksene tager toget til troldmandsskolen Hogwarts, og se endelig, om du måske kan få en plads i toget.

Selve toget, Hogwarts Ekspressen, kan også ses i sin originale gloværdighed. Når du ankommer til Hogwarts, skal du selvfølgelig aflægge et besøg hos rektor Dumbledore og se hans papir-bugnende kontor, og se også små skatte, der er hidtil usete.

Derfor skal du besøge Harry Potter Studio – kort fortalt

Derfor skal du besøge Harry Potter Studio

Uanset om du er super-fan af Harry, Ron, Hermione og alle de andre eller ej, vil et besøg i Harry Potter Studio være en spændende oplevelse, for her får du et unikt indblik i, hvordan man skaber moderne film og laver film-magi.

Alle med bare en lille interesse i levende billeder vil få mulighed for at få stillet deres nysgerrighed.

Harry Potter Studio – praktisk information

Harry Potter Studio praktisk information

Når du skal besøge Harry Potter Studio i London, så er der lidt praktiske informationer du skal kende til. Her har vi samlet de vigtigste:

Bestil billetter tidligt: Harry Potter Studio er meget populært at besøge, hvorfor det er vigtigt at bestille billetter i rigtig god tid. Du kan ikke købe dine billetter i selve Harry Potter Studio, hvilket betyder, at du skal gøre det over nettet hjemmefra. Bestil billetter her

Dette er meget belejligt, da du slipper for at stå i en lang billetkø. En enkelt voksen billet til voksne i alderen fra 16 og opefter koster 29 pund og en enkelt børnebillet til børn i alderen fra 5-15 år koster 21.50 pund.

Du kan også med fordel benytte dig af Get Your Guide’s services, hvor du kan få adgangsbillet inklusiv bustransport til Harry Potter Studio.

Visitation: Når du ankommer til Harry Potter Studio, vil både du og din taske blive visiteret, før du kan komme ind. Det bliver gjort af sikkerhedsmæssige grunde, så alle besøgende kan få et trygt ophold.Det er derudover en god ide at lade store tasker blive på hotellet, for de kan blive nægtet adgang.

Der er dog et særligt rum til tasker og overtøj på Harry Potter Studio, men læg mærke til, at rummet ikke er under overvågning. Derfor bør du ikke efterlade værdigenstande her.

Billeder og videoer: Du er meget velkommen til at tage billeder, når du er med på rundvisningen – både med kamera og mobiltelefonen.Så kan du få en skøn selfie på Diagon Alley eller Platform ¾. Læg dog mærke til, at filmoptagelse med tripod eller special-kameraudstyr ikke er tilladt.

Harry Potter Studio – fakta til, når du besøger attraktionen for første gang

Harry Potter Studio: Fakta når du besøger attraktionen

Harry Potter Studio er en spændende oplevelse for alle, der har bare det mindste kendskab til Harry Potter og hans magiske venner. Når du orienterer dig om alt det, der står med småt, før du tager af sted, kan du blive bedst muligt forberedt. Derfor får du her det korte overblik over de vigtigste fakta:

Åbningstider:  Alt efter hvilken tid på året det er, så ligger åbningstiderne mellem klokken 9-10, og studiet lukker mellem klokken 16 og 18.30. Harry Potter Studio har åbent året rundt og syv dage om ugen, så du kan besøge stedet både sommer og vinter.

Priser: En enkelt voksen billet til voksne i alderen fra 16 og opefter koster 29 pund, og en enkelt børnebillet til børn i alderen fra 5-15 år koster 21.50 pund. Du kan dog også vælge at købe en familie billet, som giver adgang for enten to voksne og to børn, eller en voksen og tre børn og denne billet koster 85 pund. Alle børn skal være ledsaget af en voksen, når de besøger Harry Potter Studio.

Billetsalg: Du kan ikke købe dine billetter i selve Harry Potter Studio, hvilket betyder, at du skal gøre det over nettet hjemmefra. Du kan også med fordel benytte dig af Get Your Guide’s services, hvor du kan få adgangsbillet inklusiv bustransport til Harry Potter Studio.

Transport: Harry Potter Studio ligger ved Leavesden Studios, hvor der hver dag bliver produceret store og små film samt tv-serier – for eksempel seneste den populære efterfølger til Game of Thrones kaldet House of the Dragon.

Når du skal til Harry Potter Studio, kan du tage toget til Watford Junction, hvorfra du kan tage en shuttle-bus direkte til studiet. Det tager omkring 15 minutter. Dagens første busser afgår fra Watford Junction omkring klokken 8.15, og de sidste afgår, når studiet lukker.

Du kommer til Watford Junction med toget fra London fra London Euston Togstationen eller fra Birmingham-stationen Birmingham New Street. Togturen fra London tager omkring 20 minutter, mens turen fra Birmingham tager omkring en time.

En anden mulighed er at tage særlige shuttle-busser direkte fra London. Så behøver du ikke skifte transportmiddel overhovedet.

I de offentlige toge fra London kan du benytte dig af dit Oyster Card til betaling, hvis du har et. Oyster Card’et er Londons svar på det danske rejsekort.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *