• Meny
  • Meny

Harry Potter Studio

Vi kender alle de fantastiske Harry Potter film, som gik hen og blev intet mindre end en succes. De ekstreme effekter og finurlige karakterer, som gjorde Harry Potter filmene til hvad de var, har du nu mulighed for at opleve i virkeligheden. Harry Potter Studio har nemlig åbnet dørene for alle der overhovedet kunne have lyst til at opleve Harry Potter bag scenerne og se alle de ting, som aldrig blev vist på kamera.

Du kan se de fantastiske, detaljerede rekvisitter, den intelligente teknologi og de skønne og skøre kostumer ikke mindst. Så hvis du vil opleve en verdens bedste filmserier bag scenerne, så er det nu du har chancen og det er nu du skal gribe den.

Praktiske informationer, når du skal besøge Harry Potter Studio

Når du skal besøge Harry Potter Studio i London, så er der lidt praktiske informationer du skal kende til, da Harry Potter Studio er meget populært at besøge, hvorfor det er vigtigt at bestille billetter i rigtig god tid. Du kan ikke købe dine billetter i selve Harry Potter Studio, hvilket betyder, at du skal gøre det over nettet hjemmefra. Dette er meget belejligt, da du slipper for at stå i en lang billetkø. En enkelt voksen billet til voksne i alderen fra 16 og opefter koster 29£ og en enkelt børnebillet til børn i alderen fra 5-15 år koster 21.50£.

Du kan dog også vælge at køve en familie billet, som giver adgang for enten to voksne og to børn, eller en voksen og tre børn og denne billet koster 85£. Alle børn skal være ledsaget af en voksen, når de besøger Harry Potter Studio. Alt efter hvilken tid på året det er, så ligger åbningstiderne mellem 9-10 og fra 4-6.30. Harry Potter Studio har åbent året rundt, syv dage om ugen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *