• Meny
  • Meny

Covent Garden

Covent Garden er et fuldstændig fantastisk skønt område med masser af charme og god stemning at byde på. Bydelen er proppet med lækre restauranter, skønne butikker og er generelt et vidunderligt område at befinde sig i, når man er i London. Der er masser at lave, når du befinder dig i Covent Garden, da du blandt andet kan shoppe løs i de mange butikker, eller opleve kultur, når det er allerbedst, eller bare nyde en af de mange parker, som du kan finde i området. Der er både teatre, museer, gallerier, gademusikanter, familieoplevelser og meget meget mere, som du kan opleve, når du er i den skønne bydel Covent Garden.

Covent Garden – Et meget anbefalet sted at tage hen

Du kan som sagt få dig en masse oplevelser ved at besøge den fantastiske bydel Covent Garden. Der findes sågar en online kalender for begivenheder på bydelens hjemmeside, så du konstant er opdateret med de kommende begivenheder, der er planlagt i bydelen. Covent Garden er domineret af teatre og forretninger, hvilket også danner et godt billede af bydelens aktivitetsniveau. Der sker hele tiden noget i Covent Garden, og hvis du tager dertil, så går du ikke derfra uden at være beriget med kultur og oplevelser.

Udover kulturelle oplevelser, så kan du også vælge at bruge din energi på at shoppe, hvilket der bestemt også er rig mulighed for i Covent Garden. Du kan både finde almindelige butikker, vintagebutikker og så kan du også besøge de kæmpestore markeder, der ofte bliver holdt i Covent Garden.

På markederne er der fyldt med boder, der bugner af lækre varer til billige priser. Du kan meget nemt komme til at bruge en hel dag på disse markeder og generelt på shopping, når du er i Covent Garden, hvorfor det bestemt er et besøg værd.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *