• Meny
  • Meny

Hostels i London

London er en helt fantastisk by at besøge, hvorfor du ikke må snyde dig selv for denne oplevelse. Dog er der mange, der føler, at det er for dyr en by at rejse til, hvorfor de ender med ikke at komme af sted.

Men i London er der så mange overnatningsmuligheder og alternativer til dyre hoteller, hvilket kan hjælpe dig til at holde din tur til London indenfor dit budget. Et udmærket og billigt alternativ til et hotel er hostels, og dem findes der rigtig mange af i London.

Selvom hostels er et billigere alternativ til hoteller, så betyder det ikke nødvendigvis, at det er dårligere. Der findes rigtig mange lækre hostels i London, som bestemt er værd at bo på.

Saint Pauls Cathedral Hostel

Saint Pauls Cathedral Hostel er et rigtig lækkert hostel, som navnet også antyder, er placeret ligger en spytklat fra Saint Pauls Cathedral.

Saint Pauls Cathedral Hostel ligger i hjertet af London og utrolig tæt på alting. Der er desuden tre metrostationer i gåafstand derfra, hvilket giver dig rig mulighed for at komme nemt og hurtigt rundt i London.

Personalet er meget venligt og behjælpeligt og kan hjælpe dig med at skaffe billetter til de diverse udflugter og svare på eventuelle spørgsmål.

hostel-london

Derudover så er der internetadgang og en døgnåben reception, hvilket er med til at gøre det til et trygt sted at være. Der ligger masser af restauranter meget tæt ved Saint Pauls Cathedral Hostel, hvor du stort set kan vælge mad fra alle verdenshjørner.

Hvad enten du er til japansk, engelsk, eller italiensk, så skal du blot gå rundt om hjørnet og så vil du blive mødt af venlige restauratører, der byder dig hjertelig velkommen. Saint Pauls Cathedral Hostel er et meget prisvenligt og kvalitetsorienteret hostel, som i den grad er et besøg værd.

Se priser og fotos

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *