• Meny
  • Meny

Natteliv i London

Når du besøger London på din vej, er det umuligt at undgå nattelivet på de klassiske pubs, som London er befamlet og fyldt op til randen med. Selvom London er en by med tidlige lukketider, fester byen videre på diverse natklubber, når de forskellige pubs lukker og slukker om aftenen.

London er storbyen, der bliver besøgt af millioner af mennesker fra verden rundt hvert år, og mange nyder øl på de oplagte pubs, der findes overalt, og fester videre på de mange musiksteder og diskotekkroge, som løber løbsk efter midnat med den elektriske bas og glade dage. London har mange steder at byde på, når det kommer til natteliv i storbyen, og hektiske morgentimer i mellem de britiske øl.

Vilde trommesoloer i Londons natteliv

London åbner musikalsk op for mangfoldigheden, når månen indtager den himmelske scene. London har en række forskellige steder, der er værd at tage forbi, når pubben lukker. Et af de helt store spillesteder, der sætter standarten for en vild aften er spillestedet, Hammersmith Apollo, den tidligere biograf, der er blevet forvandlet til et musikalsk paradis, hvor billetpriser er forholdsvis billige og er et fedt sted at opleve i nattens mørke. Et andet værdigt sted at steppe forbi er teatret Shepherds Bush Empire, som ligesom Hammersmith Apollo oser af musikalsk charme og dejlige aftentimer i takt med det londonske musikmekka spiller til langt ud på nattens timer.

Elektronisk bas og smil i nattens mylder

London er byen, hvor det musikalske klart spiller den største rolle i nattelivet. Man finder hurtigt mange forskellige clubs og spillesteder i de forskellige afkroge. Et af de områder der især giver pote, er clubbing i West End og Soho. Disse områder har altid været centrum for clubbing og er nattelivets mekka i London, hvor der findes alt fra homoseksuelle clubber til almindelig technomylder og neon lys. Kort sagt er London stedet, hvor hver en type kan udforske nattelivet. Alt fra stille og rolige pubs til clubs og koncertsteder.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *