• Meny
  • Meny

Tips til gode barer i London

Skal du til London inden for nærmeste fremtid, så bør du læse med her. London er en fantastisk by, hvor der sker en helt masse. Byen har en masse fantastiske seværdigheder, hvor du kan bruge mange dage på at se dem alle sammen, men noget London er rigtig god til – så er det at servere øl. Hvis du godt kan lide lidt godt at drikke til ganen, bør du læse dette indlæg, hvor du får tips til gode barer i London.

Lokale værtshuse

Selvom at man skulle tro, at shoppingens mekka – London – kun er fyldt med dyre modetøjsbutikker, så kan du faktisk også finde en masse barer. At gå på bar i London er rigtig hyggeligt. Der findes ikke noget bedre at slutte dagen af med en kold og engelsk øl på et lokalt værtshus. Og det er faktisk de lokale værtshuse, der danner de bedste rammer for hyggen i øllets tegn.

På de lokale værtshuse er der mulighed for at sætte sig og få en kold øl uden, at der er højt og nymoderne musik, der pumper ud af højtalerne. På værtshusene lægger man vægt på hyggen og den personlige kontakt – og det er netop dét, der gør London til en af de bedste byer at drikke øl i.

Barer der viser fodbold i London

Hvis du er fodboldfan og elsker den fantastiske fodboldstemning i England, bør du tage på en bar, der viser fodbold. For det er faktisk ikke kun på de store stadions, der er en massiv stemning – det er der også i de lokale barer. Der findes intet bedre end at nyde en dejlig øl imens man ser fodbold omgivet af en masse ellevilde fans.

Hvor finder jeg dog alle de barer? – tænker du sikkert. Bare rolig. I London kan du ikke undgå at finde en bar – de er overalt.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *