• Meny
  • Meny

Fodbold i London

London er ikke kun byen med museer og en britisk charme beliggende mellem de mange gader og områder i storbyen. Byen er også samlested for mange engelske fodboldklubber og man har mange forskellige muligheder for at opleve engelsk fodbold, når man besøger London.

Mange turister besøger årligt London for at sidde på et stadium og mærke suset fra fodboldkampens adrenalin og mange tilråb og jubler, der hærger rundt i de forskellige stadiums. London er et mødested for mange turister og mange englændere, når det kommer til fodbolden, og foldbolden har en stor plads i hjertet af London og er en god mulighed for at se et andet London, end man normalt ellers ville.

Mange fodboldklubber samlet i London

Ikke nok med én klub, der har hjemstad i London, så har hele fire engelske fodboldklubber tilhold i storbyen London. Klubben Chelsea har hjemstad i London og med stjerner som Fernando Torres og Frank Lampard er klubben meget populær i London. Stamford Bridge er Chelseas stadium og har plads til hele 42.050 tilskuere. I en anden ende af London har vi klubben Arsenal med den danske flamme, Nicklas Bendtner er også en af klubberne i London med Emirates stadium med plads til hele 60.335 tilskuere. Det tredje stjernehold Tottenham har også hjemmebane i London på White Hart Lane med plads til 36.310 tilskuere og med stjernen som Gareth Beth i toppen af holdet. Sidst men ikke mindst er holdet West Ham med hjemmenbane på Boleyn Ground med plads til 35.303 tilskuere og med stjernen som Winston Reid på teamet.

Fodboldens mekka i Storbritannien

Med hele fire hold med hjemmebanen i London er London et mekka hos fodbolden og er en god mulighed for at få en optimal rejse med mange forskellige kampe på programmet, når man skal til London. Grundet de mange fodboldhold, er der også rig mulighed for at få billige billetter rundt omkring, da de tit sælges rundt i stræderne.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *