• Meny
  • Meny

Homoseksualitet i London – anbefalede natklubber

London er en storby, der har sat sit præg på hele verden, og det er en by, hvor alting kan ske, og hvor alle muligheder står åbne. Byen har nogle af de mest eftertragtede turistattraktioner i verden og med en smuk by, kan det ikke helt gå galt. Noget andet er nattelivet som London også har. London har et natteliv fyldt med mange forskellige sjove finesser og små afkroge, hvor der bliver festet efter at diverse pubs lukker og slukker.

London er som mange andre storbyer en solidarisk by, hvor der er plads til alle typer af mennesker. Derfor har London også en række homoseksuelle natklubber, hvor der bliver festet løs for mangfoldigheden og den frie tankegang indenfor seksualitet og grænserne, der hører dertil.

The drag quens er ankommet

Når de mange pubs lukker og slukker fester London videre i nattelivets mørke. Hvad de homoseksuelle angår er der en række natklubber, som fester videre i pridens navn og for mangfoldigheden. Et must er den anbefalede natklub, “Madame Jojo’s”, der ligger i Brewster Street, hvor de såkaldte drag-cabaret fyrer op under kjolerne, når mørket falder på. Natklubben er kendt for dens mange sjove events og temafester og selvfølgelig også de mange shows, hvor drag quens giver den gas og viser deres ægte showgirl og performer på scenen. Madame Jojo’s er heller ikke i den dyre ende og garanterer nogle rigtig sjove aftener i selskab med disse drag quens men også alle de andre homoseksuelle som heteroseksuelle, der synes det kunne være spændende og sjovt at opleve denne form for clubbing i London.

Downtown Soho

De fleste homoseksuelle natklubber befinder sig i området ved Soho, hvor Madame Jojo’s også er bosat. De mange klubber er sjove muligheder for at åbne op og prøve nogle grænser af, når festen begynder. Menneskerne er åbne og udadvendte, og i nattelivet i London handler det om at have det sjovt og nyde sin tilværelse og skabe nye bekendtskaber.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *