• Meny
  • Meny

London – information om leveomkostninger

London er en by, hvor den britiske charme bryder i gennem hvad angår sit ophold i London. De mange forskellige turistattraktioner er med til at gøre byen til en by, hvor det er sjovt og behageligt at være i. Det er byen, hvor kulturen har en stor plads og prioriteres i høj grad, når man snakker om London. Et er alle de forskellige attraktioner og gode steder at være i London, noget andet er, hvad dette koster.

Londons prisniveau er meget på bølgelængde med Danmark udover de billige løsninger, når det kommer til shopping og mad. London er en by, hvor det er overskueligt at leve uden at bruge for mange penge første dag, man træder ind på landegrænsen.

Nem og overskuelig transport

London er som sagt kendt for dets metro og det smarte system, der hører med dertil. Metroen er en billig måde at komme rundt på i London og er en rigtig god mulighed for at bevæge sig rundt i London. En typisk billet til metroen koster ikke andet end 2 pund, hvor du så derved kan komme rundt i hele London for en dag. De meget billige priser er med til at gøre det nemmere at komme rundt omkring i London og få set flere turistattraktioner. Jo flere jo bedre.

God mad og overnatning til billige penge

London er især også kendt for at have mange forskellige steder, hvor man kan spise, uden at det koster det hvide ud ad øjnene. Et typisk måltid vil koste omkring de 50-80 kr., på en restaurant hvilket er fordelagtigt og billigt end hvad man er vant til for eksempelvis i Danmark. Hvad overnatning angår, har London mange forskellige vandrehjem og hostels, som er billige at overnatte på. Med en pris helt ned til 90 kr., pr overnatning er London et billigt sted at overnatte. London er generelt billig, men i nattelivet er det lidt dyrere end vi kender i Danmark.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *