• Meny
  • Meny

Anbefalede indkøbscentre

London har mange forskellige shoppingsteder og indkøbscentre. Selvom de alle er placeret meget forskellige steder, har de dog alligevel noget tilfælles: De har alle et kæmpemæssigt udvalg inden for tøj, sko, smykker, udstyr og så videre. I West End, nærmere bestemt som Londons centrum, findes det perfekte shoppingsted. Her kan du finde alle Londons facetter inden for et uhyre lille areal.

I West End finder du en blanding af luksus smykkebutikker i Mayfair, diverse sexbutikker i Soho, turistforretningerne i Chinatown og luksus shopping til fair priser på Oxford Street. Der er ingen tvivl om, at West End er Londons bedste sted at gå shop-amok. Hvis du rejser i enten januar eller juli måned, så er du garanteret en masse knaldtilbud på alle varerne – for det er her London holder udsalg.

Det store open air indkøbscenter

Covent Garden er et stort og åbent indkøbscenter. Centeret er placeret i bygninger, der tidligere har været brugt som salgsplads for frugt og grønt. I dag fungerer centeret som en stor turistattraktion. Seven Dials, som er et kvarter inde i Covent Garden, har et meget specielt udvalg af butikker. Der sælger man blandt andet en masse forskellige skomærker og andre spændende livsstilsprodukter.

De dyre butikker ligger på Bond Street, Mayfair

Hvis du gerne vil shoppe lidt dyre mærker, bør du aflægge Bond Street i Mayfair et besøg. Her kan du finde de absolut mest eksklusive mærker blandt andet Bulgari, Dolce & Gabbana, Yves Saint Laurent, Gucci og Armani. Denne gade er meget eksklusiv. Derfor er det vigtigt at have pengepungen i orden, hvis man ønsker at gå på shoppingeventyrher. Dog er det ikke udelukkende modebutikker du finder på denne gade. Det er også muligt at finde flotte kunst- og antikforretninger, hvor det er muligt at gøre sig et godt køb.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *