• Meny
  • Meny

Anbefalede markeder og loppemarkeder

Gademarkeder i London kan give dig en fantastisk oplevelse. Det er på disse markeder du lærer, hvordan du skal prutte om prisen, finde det bedste tilbud osv. Hvis du skal på ferie til London, bør du stærkt overveje at deltage i sådan et marked. Det er fantastisk sjovt og du har mulighed for at finde en masse spændende ting heriblandt tøj, ure, bælter, sko og andre spændende ting. London er kendt for at have en masse forskellige gade- og loppemarkeder, så det er bare om at springe ud i det. Læs denne artikel og bliv klogere på Londons mange forskellige markeder.

De største markeder i London

De absolut største gademarkeder i London er den fantastiske Petticoat Lane i East End. På dette marked kan du finde ALT til næsten ingen penge. Er du mere interesseret i design, retro og vintage, så bør du besøge Camden Markets i Camden Town. Et meget stilfuldt marked, hvor især den modebevidstes behov kan blive opfyldt. Hvis du er til et mere mangfoldigt marked, hvor der sker en helt masse, så bør du besøge Portobello Road i Notting Hill. Det er et marked fyldt med en masse aktiviteter, hvor du bestemt ikke går tomhændet hjem.

Markeder med håndværk og økologiske fødevarer

Hvis du hellere vil besøge nogle mindre markeder, Greenwich Market i Church street et ganske glimrende bud på et marked, der forstår at holde fast i hyggen. På dette marked kan du købe kunsthåndværk og fødevarer, der er 100% økologiske. Hvis du besøger dette marked i weekenden, vil du også have muligheden for at se et kæmpe udvalg af vintagetøj og second-hand tøj. Der er ingen tvivl om, at du kan finde en masse lækkert tøj på dette marked. God fornøjelse med dit markedsbesøg i London.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *