• Meny
  • Meny

Handlegader i London

Hvis du skal tage et sted hen for at udforske markeder og spændende gader, så er London en god og oplagt mulighed. London er nemlig en af de storbyer, der har mange små gader, der byder på forskellige fine og gode butikker og markeder, der giver et andet indblik i London som storby.

London bliver besøgt af flere millioner turister hvert år, og en af de klare grunde, er de forskellige handlegader i London, der breder sig ud over mange forskellige ting, som antikvarer, store mærkevarer butikker og små designbutikker. London giver dig brede muligheder for at udforske de forskellige gader, i hver en krog af London.

Markeder danner rammen for London

I det store mylder i London, er London en af de storbyer med mange forskellige markeder, madmarkeder som tøjmarkeder, og har hver dag et marked at byde på, hvad end man har lyst til. Et af de skæve og særprægede markeder er ”Brixton Market ”, som er stedet for syden i London. Det er stedet, hvor jamaicanske og britisk-afrikanske hører til og sælger ud af sjove ting fra det sydamerikanske, så som møbler, tøj, og der findes reggaemusik i hvert hjørne. Andre markeder som Borough Market ved London Bridge er Londons ældste marked og har alt fra gamle dage og giver et sjov men historisk billede af London.

Tjekket på den fede måde

London har ikke kun markeder, som danner basis for den britiske charme. Store gader som Oxford Street og Leichester Square er en af de absolutte store finesser i London, hvor alt fra det populæreste tøj kan findes til det skøreste og basale tøj. Flere tusinder af mennesker myldrer til for at overvære stemningen og de store M&Ms butikker. London har som sagt mange muligheder og dette er blot få af de mange muligheder for at udforske de forskellige handlegader i London, der er med til at give en britisk rundtur i det store shoppingcirkus og en god oplevelse med videre på rejsen.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *