• Meny
  • Meny

Shopping i London

London er en storby med charme, en dejlig atmosfære og ikke mindst en by med stil. London har meget at byde på, når det kommer til shopping, og har et stort udvalg af forskellige steder at gå hen, når den indre powershopper trænger til at blive luftet lidt i den store by, London, hvor sortimentet aldrig ender op.

Flere millioner turister tager årligt til storbyen London for at udforske seværdighederne, men også for at mærke den stilede side af London i de små specialbutikker med skæve og anderledes tøjstil, men også for at komme ind på de helt store shoppinggader, der med de tårnhøje butikker danner rammen for shoppingmanien og giver den rigtige følelse af at være i en storby.

Oxford Street – en bombe af mode

En af de helt store pladser samt gader, man ikke kan undgå at besøge som shopper i det indre London, er Oxford Street, der oser af mode, hurtige stiletter og vandrende jakkesæt i menneskemylderet. Der er ikke det, Oxford Street ikke har. Eksempelvis findes en af de største Nike butikker på Oxford Street også kaldet det såkaldte ”Nike World” med 5 etagers pumpende bas og kæmpe udvalg. Ikke nok med det findes der også en 4 etagers ”Top Shop”, hvor pigerne skriger i kø, og ikke mindst det banebrydende mærke i England ”Primark”, hvor hele 2 butikker ligger på Oxford Street.

Ind i gemmerne på markeder og sidegader

London er ikke kun højhuse med kendte mærke, men har også små skæve vinkler i modeverdenen. På ”Brick Lane” findes flere gader, der er gemt med secondhand tøj og genbrugsbutikker med charme. Hvis man er til designertøj, findes ”Portobello Road Market”, hvor unge mennesker fra London, der selv sidder og kreerer deres egen tøjstil, som giver en anden vinkel af London som storby. London er generelt smækket med shoppingmuligheder og er klart en by, man bør tage til, hvis man gerne vil udfordre sin indre shopper. Læs også mere om Harrods shoppingcenter.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *