• Meny
  • Meny

Tips til gode restauranter i London

Skal du til London, så er det vigtigt at vide, hvor de gode spisesteder befinder sig. Det er nemlig ikke alle steder i London, at maden er lige god. I denne artikel vil du kunne læse om, hvor de gode spisesteder befinder sig samt på hvilke restauranter du kan spare, spise det dyrere mad osv.

Når du vil finde de nedenstående restauranter, kan du med fordel benytte dig af Google. Google Maps vil via deres GPS’s guide dig igennem Londons gader så let som ingenting.

Den økonomiske restaurant

“Restauranten Awana” er en fantastisk restaurant, hvor du får en masse for pengene. Maden der bliver serveret er malaysisk og smager fortrinligt. Menukortet du finder på restauranten byder på en masse forskellige lækre og spændende retter. På denne restaurant er det faktisk muligt at spise et måltid mad for lige knap 200 kr., hvilket er uhyre billigt taget kvaliteten i betragtning.

Den dyre restaurant, hvor kvaliteten er helt i top

Hvis du gerne vil spise et lækkert og et lidt mere eksklusivt måltid mad, bør du tage på “Aubaine”, 31 Dover Street. Restauranten befinder sig i det dyre kvarter Mayfair. På denne restaurant finder du et af Londons mest velsmagende menukort. Der er ingen tvivl om, at prisen er relativ høj, men den mad du får er uden tvivl pengene værd. Det koster ca. 350 kr. for et måltid mad på denne restaurant pr. person.

Den bedste og mest eksklusive restaurant

Hvis du gerne vil have den største smagsoplevelse af dem alle, bør du besøge den meget eksklusive restaurant ved navn “Quince”. Restauranten drives af den bulgarske stjernekok Silvena Rowe, der er kendt for at levere meget smagfuldt mad. Restauranten er placeret i det smukke The Mayfair Hotel og har en meget eksklusiv udstråling. Der er ingen tvivl om, at denne restaurant giver dig en smagsoplevelse lidt udover det sædvanlige.

Skriv en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *